Gerard Joling: “Dan loop ik snel voorbij”

Foto: Showbizznieuws247

Het is ondertussen al meer dan 2 jaar geleden dat Janny, de moeder van Gerard Joling kwam te overlijden. Zij stond gedurende zijn hele carrière aan zijn zijde, en dat heeft hij ook gedaan tot haar laatste dag.

Dat Gerard zijn mama nog steeds mist, dat zie je geregeld aan zijn sociale media kanalen. Hij deelt nog geregeld foto’s met zijn moeder op Instagram. Het is duidelijk dat de twee een heel hechte band hadden.

Onlangs had Gerard het ook over zijn moeder bij Omroep MAX. “Ze is tweeënhalf jaar geleden overleden. ‘Marian’, het nummer dat ik gekozen heb, werd ook gedraaid op haar begrafenis omdat ze er een grote fan van was”, citeert Party.

Presentator Daniel Dekker haalt herinneringen op aan de moeder van Gerard en dat doel Joling veel plezier. “Ze was een mooi en kleurrijk mens. Als zij ergens was, dan was het altijd leuk.”

Daarop moet Gerard bekennen dat hij haar nog elke dag mist en nog steeds naar haar foto kijkt. “Dan loop ik snel voorbij, want dan denk ik: pfffff”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.