Kim Feenstra ziet relatie stranden

Kim FeenstraFoto: Brunopress

Het sprookje tussen Kim Feenstra en Stanley Tailor bleef helaas niet duren. De twee zijn al een tijdje uit elkaar, maar ze maakten nog maar pas het nieuws bekend. En dat kwam toch als een grote verrassing.

“De situatie nu is dat ik single ben. We hebben onze weg daarin gevonden. Al is het soms nog wel eens lastig, want we zijn lang samen geweest en je deelt natuurlijk het ouderschap samen. Maar voor ons is dit wel de beste oplossing”, vertelt Kim in de podcast ‘Kim&Kim’ en lezen we ook in Party.

Ook het moederschap is voor Kim altijd een hobbelig parcours geweest. Het gaf veel uitdagingen, bracht veel verdriet en onzekerheden met zich mee. Zo hebben Kim en Stanley een IVF-traject doorlopen om hun kinderwens in vervulling te zien gaan.

“Die hormonen zijn heftig en het kan erg eenzaam zijn. We werden meerdere keren teleurgesteld door een negatieve zwangerschapstest en zoiets hakt er natuurlijk in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.