Formule 1 zorgt voor koninklijke reünie

Foto: RVD - Arenda Oomen

Het is weer die tijd van het jaar waarin de Formule 1 doorgaat in Zandvoort. Annette, de vrouw van prins Bernhard is mede-eigenaar van het circuit waar alles plaatsvond en verwelkomde er heel wat leden van de koninklijke familie.

Zo waren niet alleen koning Willem-Alexander en koningin Maxima van de partij, ook prinses Alexia, haar neef Claus en prinses Margriet waren afgezakt naar Zandvoort, schrijft Weekend.

De man van prinses Margriet, Pieter van Vollenhoven keek vanuit Apeldoorn mee. “Net als bij de Olympische Spelen vind ik tv onverslaanbaar als je de sporten goed wil zien”, schrijft hij op Twitter.

Al had de koninklijke familie natuurlijk niet te klagen en hadden ze vipkaarten waardoor ze op de beste plekken konden zitten. Plekken die anders zo’n 1000 euro kunnen kosten. Maxima was zelfs een beetje emotioneel om terug te zijn op Zandvoort.

“Het is geweldig om rijders en auto’s te zien, maar ook het publiek dat helemaal uit zijn dak gaat voor Max”, klonk het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.