André Hazes: “Ik focus me nu alleen daarop”

Foto: Showbizznieuws247.nl

Het was voor André Hazes en Monique Westenberg even zoeken naar een goede regeling tussen hen twee samen met hun zoontje Dré Junior. Hij woont in Wilnis, zij in Berkel en Rodenrijs. En elke week verblijft hij 2 tot 3 dagen bij haar en Dré.

“Monique is de liefde va mijn leven. Honderd procent. Ik hou van haar, heel veel, en zij van mij. Of we samen zijn: ik denk het. Maar we wonen wel los van elkaar”, klonk het drie jaar geleden nog, schrijft Weekend.

Maar toch lijkt het alsof het gezin op hun best is, wanneer ze even niet in Nederland verblijven. Daarom trekken ze al eens graag naar het buitenland zoals Amerika of naar het Griekse Zakynthos.

De zanger is altijd heel actief geweest op sociale media, maar nu toch minder dan vroeger. Hij lijkt zijn focus toch volledig bij Monique en Dré te leggen.

“Ik zit helemaal niet op mijn telefoon. Ik focus me alleen op dit, op deze twee”, schrijft hij op Instagram. Wat we vervolgens te zien krijgen zijn de billen van Monique. Maar grapjas André bedoelt natuurlijk Monique en zijn zoontje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.