Davina Michelle: “We hebben veel geleerd in die tijd”

Foto: VTM

Elke dag zijn er mensen die dromen van een grootste carrière zoals die van Davina Michelle. Zij heeft één gouden raad voor die artiesten: keihard werken, niet klagen, maar gaan.

“En zorg ervoor dat je niet overal ‘ja’ op zegt, voor je het weet raak je afgepeigerd. Ik begon dankzij ‘Duurt te lang’ met een enorme piek, ik ging in één keer van 0 naar 100. En dat terwijl ik geen eigen liedjes had, nog nooit op een podium had gestaan”, zegt Davina in JFK.

Van de ene dag op de andere stond Davina 11 weken lang op nummer 1 en dat werd meteen een record. En dan is het een kwestie van met beide voetjes op de grond te blijven.

“Ik werkte toen al met de jongens met wie ik nu ook nog steeds werk. We waren allemaal jong, hadden allemaal geen idee wat er allemaal gebeurde. Dus we hebben ieder op ons eigen manier veel geleerd in die tijd. We hebben ook altijd gedaan waarvan we dachten; deze kans moeten we pakken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.