“Rob de Nijs zou er niet goed uitkomen”

Foto: Showbizznieuws247

De situatie van Rob de Nijs is behoorlijk schrijnend te noemen. Bij hem en Jet thuis hebben ze op de begane grond een slaapkamer met ziekenhuis bed gemaakt. Daaraan is een koppelbed vastgemaakt. Zo kan je er gemakkelijk een tweepersoonsbed van maken.

“Je kunt wel een bed naast zo’n ziekenhuisbed zetten, maar dat is niet intiem. Nu slapen we weer met z’n tweeën naast elkaar. Daar ligt ons geluk. Ook in handen vasthouden of een film kijken met onze zoon Julius van twaalf”, zegt Jet in Libelle.

Er moet natuurlijk rekening gehouden worden met het feit dat het van de ene dag op de andere gedaan kan zijn met de zanger. Er wordt hem dan ook regelmatig gevraagd wat ze moeten doen als er iets ernstigs met hem gebeurt.

“We hebben daar uitvoerig over gesproken. De artsen zijn het erover eens dat we reanimatie niet meer moeten doen. Dat is in Robs belang: hij zou er niet goed uitkomen. Rob begrijpt het, maar het is enorm dubbel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.