Moet Yvon Jaspers vrezen voor toekomst ‘Boer Zoekt Vrouw’?

Foto: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Al jaar en dag is ‘Boer Zoekt Vrouw’ een groot succes in Nederland. Het programma wordt nog altijd gepresenteerd door Yvon Jaspers, maar zij lijkt nu te moeten gaan vrezen voor haar programma.

Yvon liet a weten dat ze ook dit jaar weer enkele leuke en lieve boeren hebben gevonden voor het nieuwe seizoen en dat ze volop het nieuwe seizoen zijn aan het voorbereiden.

Vroeger was ‘Boer Zoekt Vrouw’ zowat het enige datingprogramma op televisie, maar daar is de voorbije jaren veel verandering in gekomen. Zo hebben ze onder meer een grote concurrentie aan ‘B&B Vol Liefde’, schrijft Party.

Op dit moment doet ‘Boer Zoekt Vrouw’ het nog net iets beter dan ‘B&B vol liefde’, maar dat is volgens Tina Nijkamp slechts een kwestie van tijd.

“’Boer Zoekt Vrouw’ is gewoonweg ingehaald door ‘B&B Vol Liefde’ op datingshow gebied. Opeens voelt ‘Boer Zoekt Vrouw’ heel gedateerd. ‘B&B Vol Liefde’ heeft meer diversiteit, meer kandidaten, meer snelheid.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.