Komt Marco Borsato in financiële moeilijkheden?

Foto: Peter De Smedt

Dat het niet alleen mentaal niet zo goed gaat met Marco Borsato, maar ook financieel, dat is al lang geen geheim meer. De zanger zou naar het schijnt miljoenen verlies lijden door de gebeurtenissen van de afgelopen jaren.

Dat komt natuurlijk voor een deel omdat hij heel lang niet op de radio is geweest en zijn muziek niet meer werd gedraaid, maar ook doordat er geen optredens meer van hem werden geboekt.

Die annuleringen en boycots zijn merkbaar in de jaarcijfers van zijn twee bedrijven Musica E B.V. en Musica E Bookings B.V. Het eigen vermogen van het eerste bedrijf bedroeg in 2019 nog zo’n 8,9 miljoen, terwijl het in 2023 slechts 5 miljoen meer bedroeg, schrijft Party.

Het tweede bedrijf is er niet beter aan toe. In 2019 was er nog een eigen vermogen van 900.000 euro, daar blijft nu nog zo’n 254.000 euro van over.

Marco dreigt nog niet meteen financieel in de problemen te komen, maar prettig is het natuurlijk niet als je je geld ziet verdwijnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.