Albert Verlinde: “Rare toestanden allemaal”

Foto: VTM

Als je bekend bent, dan moet je er natuurlijk mee om kunnen dat er al eens iets gezegd of geschreven wordt over jou dat misschien niet altijd even plezant is. Albert Verlinde deed dat bij ‘Shownieuws’ en ‘RTL Boulevard’, maar er zijn nu ook de juice channels.

“Zij gaan soms over het randje, maar met ons waren de artiesten soms ook al niet blij hoor. Ik kan me van Ernst Daniël Smid herinneren dat hij zei: ‘Als ik Verlinde tegenkom, snij ik zijn strot door.’ Ze waren niet gewend dat er op die manier over hen werd gesproken”, zegt Verlinde in Party.

Albert heeft rare toestanden meegemaakt, zoals de zwangerschap van Irene Moors. Eerst belde die woedend naar programmadirecteur Leo van der Groot om te zeggen dat het niet waar was wat Albert verklaarde op tv, om dan later terug te bellen en te zeggen dat het toch waar is.

“Rare toestanden, omdat het allemaal nieuw was. Nu zijn we eraan gewend dat zelfs de meest smerige roddels via juichechannels naar buiten komen. Ik zeg altijd: Henk van der Meijden heeft het genre voor de krant ontwikkeld, Yvonne Coldewijer en consorten deden het voor de juicechannels.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.