Koningin Maxima leert uit haar fouten

Foto: Z.M. de Koning

Wanneer koningin Maxima en koning Willem-Alexander de kans krijgen dan kunnen ze best genieten van een goed jetsetfeestje wanneer ze daarvoor worden uitgenodigd. De twee leerden elkaar ook kennen op een soortgelijk feestje.

En hoewel Maxima die dag eigenlijk geen zin had in zo’n feestje, werd ze toch overhaalt om te gaan. En maar goed ook, want ze ontmoette daar de man van haar dromen.

Het is geen groot geheim dat Maxima en Willem-Alexander regelmatig op soortgelijke feestjes te vinden zijn. Zo worden ze ook regelmatig uitgenodigd door hun goede vriend en modeontwerper Valentino.

Foto’s van die feestjes zullen we alleen niet zo heel vaak zien verschijnen. Wie wordt uitgenodigd voor zo’n feestje, wordt gevraagd naar absolute discretie, schrijft Party.

Discretie, Maxima heeft er heel wat ervaring mee. Toen zij ooit een mail stuurde naar haar vrienden om te laten weten dat ze zwanger was van Amalia, werd die mail verkocht aan de media. En dat terwijl de mail alleen voor vrienden was bedoelt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.