De Meilandjes moeten een keuze maken

Foto: William Rutten

Er was een tijd dat de Meilandjes ongelooflijk succesvol waren en het geld binnenstroomde op allerlei manieren. Helaas lijkt dat succes nu te minderen en lijkt de hype rond de populaire familie voorbij te zijn.

Met hun realityreeks trekt de familie nog altijd heel wat kijkers, maar toch overwegen Martien Meiland en Erica Meiland of ze er niet beter mee ophouden, schijft Party.

De familie heeft natuurlijk alles te danken aan die realityreeks en dan hou je er niet zomaar makkelijk mee op. Maar gezien de familie ook steeds vaker met tegenwind te maken krijgt, is het wel een keuze die ze toch moeten overwegen.

Vooral het boek van Maxime en de hele zaak rond de verkrachting heeft de familie geen goed gedaan. Ook al wilde Maxime met haar verhaal veel mensen waarschuwen, het heeft vooral voor veel gedoe gezorgd. En dat had de familie natuurlijk liever niet gehad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.