Lee Towers: “Je moet er gewoon die stekker uittrekken”

Foto: Peter De Smedt

Zelf heeft Lee Towers niet zo’n goeie herinneringen aan het starten van een eigen horecazaak. Hij heeft daar stevig zijn broek aan gescheurd en het was niet voor herhaling vatbaar.

Dat mensen als Rachel Hazes en brasserie willen openen, dat is natuurlijk hun volste recht. En Lee was er zelfs helemaal niet vanop de hoogte.

“Dat zegt me allemaal niks. Daar heb ik ook helemaal niks mee. Met Spanje heb ik ook weinig. Dan denk ik: oké, als jij vindt dat je dat moet doen, prima”, lacht hij in Weekend.

Lee weet als geen ander dat het erg lastig is om een horecazaak uit de grond te stampen en open te houden. Mensen verwachten dat wanneer een artiest de zaak opent, die er ook altijd is.

“Maar dat is dus niet zo. Bij mij zaten mensen, maar dan moest ik het land in en dan kwam ik ’s nachts om drie uur terug. Het was een restaurant, bistro en een nachtclub. Dan zat ik ’s nachts om drie uur nog voor twintig dronken mensen een paar liedjes te zingen. Dus op een gegeven moment moet je gewoon die stekker eruit trekken. En klaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.