Jan Keizer: “Zij zijn soms erg kritisch”

Foto: Peter De Smedt

Hoewel Jan Keizer nog altijd graag zingt, is hij momenteel vooral bezig met schilderen. Zijn werken zijn momenteel te zien in de Grote Kerk in Oosthuizen tijdens een gratis expositie.

En ook de familie van Jan is fan van zijn werken. “Zij vinden het prachtig. Maar mijn kinderen zijn gerust ook kritisch hoor, die zeggen het ook als ze iets niet goed gelukt vinden”, lacht Jan in Party.

Maar muziek zal altijd zijn grootste passie blijven. En hij zal blijven dromen van een reünie met BZN.

“Ik had wel een reünie willen doen, maar dan met alle leden die bij BZN hebben gezeten. Maar ja, de één wil niet met die, de ander niet met die en zo zit ik niet in elkaar. Als je dan BZN nog één keer op een podium wil hebben, dan moet je dat doen met het hele spul, ook meer de eerste zanger Jan Veerman. Ik denk dat het publiek dat ook geweldig zou vinden, maar ja, dat gaat’m niet worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.