Jan Keizer: “Dat is nooit mijn keus geweest”

Foto: Showbizznieuws247.nl

Er is een tijd geweest waarop Jan Keizer niet met iedereen van BZN op goede voet stond. De voornaamste reden daarvoor was omdat hij met Anny Schilder ging gaan optreden, ook al was BZN toen al gestopt.

“Dat is nooit mijn keus geweest. BZN was gestopt. Op mijn initiatief. Ik had ook geen plannen om met Anny te gaan optreden. Voor de 80ste verjaardag van Mies Bouwman werd mij gevraagd ‘Mon Amour’ te zingen. Ik ben toen naar Carola Smit gegaan of zij dat met mij wilde zingen, maar ze zei nee”, begint Jan in Story.

Carola wilde het enkel als heel BZN zou meezingen, maar dat was voor Jan geen goed idee. Dat leek dan weer net te veel op een reünie.

“Ik ging ervan uit dat het niet zou doorgaan. Maar zonder dat ik het wist had mijn manager, Menno Muis, Anny Schilder, benaderd. Zij had wel ja gezegd. En dat tot mijn grote verbazing.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.