Worden de Oranjes beperkt in hun vrijheid?

Prinses LaurentienRVD - Martijn Beekman

We hebben het al vaker gelezen dat sommige mensen vinden dat het Koninklijk Huis teveel vrijheden heeft. Pieter Omtzigt vindt dat het maar eens gedaan moet zijn met al die vrijheden.

Dat kan serieuze gevolgen hebben voor de koninklijke familie waaronder ook voor prinsessen Alexia en Ariane. Alleen prinses Laurentien en prins Constantijn lijken de dans te ontspringen omdat zij geen uitkering van de staat krijgen.

Volgens Omtzigt rammelt het en heeft de koningin politiek omstreden uitspraken gedaan en heeft Laurentien zich ook niet helemaal populair gemaakt door de slachtoffers van de toeslagenaffaire bij te staan, schrijft Weekend.

Als er nieuwe afspraken worden gemaakt rond de vrijheden van de familie, zullen die vooral veel invloed hebben op Alexia en Ariane en hun toekomstige partners. Want hoeveel vrijheid krijgen ze dan nog?

Als het aan Omtzigt ligt dan blijft het bij linten knippen en openingen verrichten. Bovendien zou hij ook nog willen dat de royals vrijwilligerswerk gaan doen en dat zonder dat ze daar geld voor krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.