Montana Meiland: “Waarom doe ik dit?”

Foto: William Rutten/SBS6

Op vakantie gaan met de camper, de familie Meiland is weer een ervaring rijker. En ook Montana is heel wat ervaringen rijker. Zij moest met de camper doorheen het centrum van Parijs rijden.

“Ik was heel trots toen ik door het centrum van Parijs heen had gereden, langs de Arc de Triomphe. Het verkeer rijdt daar kriskras door elkaar, auto’s, fietsen, motoren. Op dat moment dacht ik: waarom doe ik dit? Maar achteraf vind ik het wel heel vet dat ik dat heb gedaan”, zegt Montana in Weekend.

Montana merkte wel dat veel mensen zich inhielden, want zo’n camper op de weg, het is best een groot ding. Je merkte dat veel chaffeurs de camper eerst wilden laten passeren voor ze zelf terug de weg op gingen.

“En dan ging ik snel. We hadden die dag ook goed weer, in tegenstelling tot de rest van die eerste reis. Ik was heel gefocust en vond het wel stressvol. Maar ook leuk en apart om te doen, dat doe ik zelf nooit meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.