André Hazes: “Ze willen dat we de nieuwe Nick & Simon worden”

Foto: Showbizznieuws247.nl

De grote droom van André Hazes is op dit moment om de allerbeste entertainer van Nederland te worden. Om dat doel ook te bereiken heeft hij Mart Hoogkamer ingeschakeld voor zijn nieuwe single ‘Zij Is Van Mij’.

André was nooit echt te vinden voor samenwerkingen, maar hij lijkt nu toch gezwicht te zijn. En dan al meteen met een grote naam.

“Ik zag dat ook niet echt zitten, omdat je dit soort dingen met elkaar moet gaan doen. Ik leerde Mart kennen op een opnamedag en toen dacht ik: deze jongen is echt nog puur. Hij heeft een goed hart, is lekker zichzelf en hij is eerlijk”, begint André in Weekend.

Dat overtuigde André om iets met Mart te gaan doen. En vanaf dan ging het heel snel. En als het van de fans afhangt, worden zij de nieuwe Nick & Simon.

“Ik vind dat hele toeren, samen op het podium staan, al die radio-interviews zo leuk met Mart. Ik zou het gewoon jammer vinden als ik over een paar maanden weer een solodingetje moet doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.