Bridget Maasland: “Je probeert die situaties te vervangen”

Foto: VTM

Op televisie lijkt Bridget Maasland altijd heel zelfzeker over te komen. Maar ook deze presentatrice heeft een aantal trauma’s moeten verwerken. Daar is ze ook in geslaagd en dat zonder het emotioneel zwaar te krijgen.

Het verwerken van die trauma’s heeft ze onder andere gedaan door schematherapie. Bij die therapie leer je patronen herkennen van oude trauma’s.

“Je probeert ze dan te vervangen door betere manieren om met nieuwe situaties om te gaan. Ik heb geleerd om mijn triggers te herkennen”, zegt ze in Mezza en Party.

Toen Maasland acht was is ze een tijdlang aangerand geweest door haar meester op school. Dat en een heftige jeugd van haar moeder hebben trauma’s nagelaten bij de presentatrice.

“Mijn moeder heeft in haar leven weinig liefde gekregen en dus ook niet geleerd om liefde te geven. Die vreselijke meester, maar ook mijn tweelingbroertje dat dood is geboren, de heftige jeugd van mijn moeder en wat dat voor mij betekent….”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.