Boer Jaap moet huwelijksreis uitstellen

Foto: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Boer Jaap en zijn partner Helle zijn in juni in het huwelijksbootje gestapt. Normaal hoort daar ook een huwelijksreis bij, maar die wordt bij het koppel eventjes uitgesteld tot volgend jaar.

“Het is voor mij een heel drukke periode, maar ook voor Helle. Zij heeft een eigen schoonheidssalon. Waar we dan volgend jaar op huwelijksreis gaan, weten we wel nog niet”, lacht de boer in Party.

De huwelijksreis zal niet de eerste reis zijn die Jaap en Helle zullen maken. Ze zijn 5 jaar samen en maken ongeveer één reis per jaar.

“Minimaal één keer per jaar ga ik met Helle naar haar moeder in Denemarken. Met alle kinderen van Helle en hun aanhang zijn wij vorig jaar een week op wintersport geweest in Oostenrijk. Ik vind het belangrijk om met de kinderen herinneringen te maken, gezellig met iedereen bij elkaar te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.