Miss Montréal: “Het is er heerlijk zen”

Foto: Showbizznieuws247.nl

Miss Montréal is een van de populairste zangeressen van Nederland. Maar naast zingen heeft Sanne Hans, want zo heet de zangeres echt, ook nog een andere passie en dat is golfen.

“Ik heb mijn handicap in 2019 behaald. Mijn vriend en ik houden ervan samen te sporten. Als het waait, gaan we kiten. Zijn er veel golven, dan vind je ons op de surfplank. Maar wat als er geen wind of golven zijn? We deden een golfclinic en waren meteen allebei hooked”, glimlacht Miss Montreal in Beau Monde.

Sanne gaat heel vaak spelen met haar vriend, maar af en toe ook met haar platenbaas, een vriendin of haar moeder en haar vriend. Maar haar voorkeur gaat toch uit naar haar vriend?

“We werken samen, dus we zijn op dezelfde momenten vrij. Hij is geen prater en ik ook niet. Andere mensen willen kletsen: hoe is het met je werk, relatie, hond? Met hem is het lekker rustig. Natuurlijk zeggen we wel dingen – mooie bal, kijk een eekhoorn – maar verder is het heerlijk zen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.