Erica Meiland: “Ik probeerde te praten als ze het moeilijk had”

Foto: William Rutten

De fans van de Meilandjes kunnen al zo’n 5 jaar lang genieten van ‘Chateau Meiland’ en de avonturen van de familie. Zelf heeft Erica Meiland ook enkele bijzondere hoogtepunten uit die 5 jaar ‘Chateau Meiland’.

“Ik vond de geboorte van Vivé, de dochter van Maxime en Leroy, bijzonder. Martien en ik zaten met onze eerste kleindochter Claire in een busje toen wij Noordwijk uitreden, de pot koffie omviel en wij knallende ruzie kregen”, blikt Erica terug in Party.

Maar eenmaal ze Vivé zagen, was die ruzie verdwenen als sneeuw voor de zon. Ook de bruiloft van Maxime vindt Erica een hoogtepunt.

Er zijn natuurlijk ook minder leuke momenten geweest, zoals de rechtszaak rond de verkrachting van Maxime Meiland. Dan probeerde Erica vooral een moeder te zijn voor haar dochter.

“Ik probeerde vooral met haar te praten als ze het moeilijk had. Ik adviseerde haar ook om niet alles te lezen, want dat doet haar meer kwaad dan goed. In Nederland is slutshaming helaas een groot probleem. Het is verschrikkelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.