Sieneke: “Ik heb mijn agenda geblokt”

Foto: Showbizznieuws247.nl

Het is zomervakantie en heel wat mensen kijken uit tot het moment waarop ze op reis mogen vertrekken. Voor Sieneke zit er niet heel vakantie in, want de zomer is natuurlijk de drukste periode van het jaar voor artiesten zoals zij.

“Ik heb een weekje in mijn agenda geblokt om met de kinderen op vakantie te gaan. Ik heb nog niets geboekt, maar ik wil dit jaar wel een weekje met de kinderen weg. Ik heb daar zin in. Ik vind dat ook fijn voor de kinderen, even lekker naar het buitenland”, zegt Sieneke in Party.

Tijdens die week op vakantie, zal Sieneke misschien iets meer de sociale media aan de kant moeten leggen. Tegenwoordig is ze erg druk op de sociale media, en dat omdat ze wil mee zijn met haar tijd.

“Mensen gaan niet meer kijken op je website. Ik merkte ook vorig jaar met de theatertour, wat voor mij de eerste keer was, dat je dan van het begin tot eind een verhaal kan vertellen tegen je fans en dat vond ik heel leuk en fijn om te doen. Je gaat op een gegeven moment echt een band creëren met je fans en dat merk je ook op social media.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.