Mariska Bauer: “Ik wil al die ballen in de lucht houden”

Foto: Showbizznieuws247.nl

Dat Mariska Bauer een doorzetter is, zoveel is duidelijk. Na haar herseninfarct heeft ze moeten knokken om er weer te staan en dat ging gepaard met vallen en opstaan.

“Zelfs wanneer ik dacht dat iets niet zou lukken, ben ik gewoon blijven proberen. Ik dacht: als ik het niet probeer, weet ik niet of het gaat of niet. Dus ik ben misschien weleens over mijn grenzen gegaan. Wat ik de volgende dag wel weer moet bekopen. Maar ik blijf wel doorzetten. Ik blijf volhouden”, zegt Mariska in Weekend.

Zo’n momenten kunnen ook best frustrerend zijn. Soms wil je iets gewoon zo graag, maar lukt het gewoon eventjes niet meer.

“Maar ik kom wel erg dicht in de buurt. Vanwege de prikkels, maar ook gewoon alles bij elkaar: het huishouden, mijn tuin, gewoon alles. Ik wil toch al die ballen in de lucht houden. En de ene dag gaat dat beter dan de andere. Maar ik moet zeggen dat het me nu echt wel voor 95% lukt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.