Monique Smit: “Dat is soms best wel heftig”

Foto: Showbizznieuws247

Wie denkt dat Jan Smit de enige succesvolle artiest is binnen het gezin Smit, die vergeet waarschijnlijk dat Monique Smit zijn zus is. De zangeres treedt op als KidsPop en als zichzelf en neemt er ook nog eens presentatiewerk bij.

“Ik was het presenteerwerk wel wat gaan minderen, omdat ik me wild focussen op mijn muziek. Dat is goed gelukt, want voor dit jaar staan we ieder weekend vol, ik heb geen weekend meer vrij. Dat is echt wel bizar”, lacht Monique in Party.

Aan de ene kant vindt ze het allemaal best bizar, maar heel leuk, terwijl ze natuurlijk ook beseft dat ze geen enkel weekend meer thuis is, bij haar kinderen.

“Mensen denken weleens dat ik een weekendbaantje heb, dat ik op vrijdag een keertje zing en op zaterdag nog een keertje, en dat was het dan. Maar bij ons ligt dat toch een beetje anders. Ik ben meestal zes dagen in de week aan het werk. Ik moet er wel bij zeggen dat het niet altijd hele dagen zijn. De ene keer is het drie uurtjes, soms ben ik twaalf uren onderweg. Maar dat ik iedere dag op pad moet, is soms wel heftig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.