Lee Towers: “Er zou iets niet helemaal goed zitten”

Foto: Peter De Smedt

Lee Towers probeert altijd zo optimistisch mogelijk in het leven te staan. Ook tijdens een moment van zwakte wil hij de positiviteit laten overheersen. Ook nu hij een beetje sukkelt met zijn gezondheid is er niets of niemand die zijn humeur kapot krijgt.

“Natuurlijk is het lastig waar ik mee te maken heb. Maar dat is dan ook alles. Ik zeur er verder niet over en mijn publiek ook niet. Ik voel me bevoorrecht dat ik nog steeds kan doen wat ik graag doe. En dat ik nog steeds wordt gevraagd voor dingen zoals het piratenfestival”, zegt Lee in Party.

De zanger voelt zich natuurlijk niet ziek, maar het is niet altijd even handig als je als zanger niet goed ter been bent.

“Door een rugoperatie tien jaar geleden, waarbij een zenuw is geraakt, liep ik al een beetje lastig. Binnenkort gaan ze een nieuwe MRI maken van mijn rug. Ze hebben het idee dat er misschien toch nog iets niet helemaal goed zit.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.