Anita Witzier: “Het grote nadeel is dat je niet meer anoniem bent”

Foto: KRO NCRV

Doorheen de jaren heeft Anita Witzier veel mooie kansen gehad om allerlei programma’s te maken en te presenteren. Die programma’s hebben haar leven verrijkt en haar wereld is groter geworden.

“Door de programma’s die ik maak, ben ik in heel veel verschillende werelden gedoken en heb veel meer compassie gekregen en het inzicht dat de waarheid of het grote gelijk niet bestaat. Dat vind ik heel verrijkend”, zegt Witzier in Max Magazine.

Anita had ooit al eens een gesprek met een moordenares en toen dacht ze vooral na over hoe zij gehandeld zou hebben mocht ze in haar plaats hebben gestaan. Al moet ze toegeven dat ze toch denkt dat ze net hetzelfde had gedaan.

“Nadelen? Dat je niet meer anoniem bent. Iedereen vindt wat van je. Mijn dochter heeft vorig jaar een boek gepubliceerd over haar eetstoornis. ‘Oh jee mam’, zei ze, ‘nu gaat iedereen er iets van vinden!’. Dat is oké zei ik, jij hebt ook een mening, zoals iedereen. Maar wat je ook over je heen krijgt, het zegt niets over jou.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.