“Monica Geuze vond dat onze vader haar in de steek liet”

Foto: Jasper Suyk

Dat Monica Geuze zo’n succesvolle presentatrice is geworden, heeft ze voor een groot deel te danken aan haar mama en haar familie. Zij brachten haar naar castings en naar de opnames van de videoclip van de Zeeuwse band Racoon.

Het nummer heette ‘Happy Family’ en ging over een vader en moeder die voortdurend ruzie maakten. Iets wat helaas ook realiteit zou worden voor Monica. Haar vader liet haar moeder in de steek en ging er uiteindelijk met een ander vandoor.

“Monica vond dat onze vader onze moeder in de steek liet. Ik dacht daar anders over en was juist blij dat hij voor zijn eigen geluk koos. Dat was beter voor bereiden. Mijn zus en ik hadden in onze puberteit iedere dag ruzie. Ons moeder noemde haar in haar puberteit ‘Hormoonica’”, lacht broer Matthijs Geuze in Veronica Superguide.

Het is pas nadat haar broer naar Parijs verhuisde, dat de band tussen de twee ook beter werd. Vanaf dat moment kwamen de twee veel beter overeen.

“Dat was ook het moment waarop onze ouders uit elkaar gingen. Dat heeft mij en Monica samengebracht, we zochten steun bij elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.