Glennis Grace: “Je weet me te vinden”

Foto: VTM

Glennis Grace is al eventjes niet meer samen met haar partner Lévy, maar lijkt al opnieuw verliefd te zijn. Ze zou verliefd zijn op de zoon van haar beste vriendin en visagiste Raquel. Er is alleen één klein probleem en dat is dat die man al een partner heeft.

De zangeres heeft in de podcast ‘Real Talks’ gepraat over haar nieuwe vlam Levy en dat zorgde meteen voor een bom onder de vriendschap van de zangeres en de visagiste. En zoals dat tegenwoordig gaat wanneer een vriendschap voorbij is, heeft Raquel de zangeres ontvolgt op sociale media.

Levy heeft al een relatie en door de bekentenissen van Glennis heeft dat ook een flinke deuk gegeven in zijn relatie. Al lijkt hij niet meteen voor de zangeres haar charmes te vallen.

Dat kwam hard aan bij Glennis en op Instagram maakte ze meteen een post, mogelijks gericht aan Levy’s vriendin, schrijft Weekend.

“Je weet me te vinden als je antwoorden wil. Ik ben er klaar voor.” Niet veel later schreef ze: “Ik ontvolg niemand. Dat doen alleen mensen die zwak zijn of iets te verbergen hebben. Maar de waarheid zal altijd uitkomen. Daar hoef ik niets voor te doen. Word wakker!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.