Glennis Grace: “Het was onverwacht en naar”

Foto: VTM

Glennis Grace heeft van haar leven al eens een keertje een puinhoop gemaakt, nu lijkt ze dat met haar liefdesleven ook te doen.

Iedereen dacht dat Glennis gelukkig was met Lévy Simon, de man waarmee ze samenwoonde in Almere, maar ook de man die naar Amsterdam wilde verhuizen voor zijn geliefde.

“Maar toen zei hij plots dat hij niet meeging. Het was heel onverwacht en naar. Ik ben nog nooit zo slecht gegaan in mijn leven. Voor het eerst brak iemand mijn hart”, vertelde Glennis in Weekend.

Toch leek dat gebroken hart snel hersteld te zijn en dat door niemand minder dan de zoon van haar visagiste en vriendin Raquel. Maar de man heeft al een vriendin.

In de podcast Real Talk praat Glennis over haar gevoelens. “Ik ben niet verliefd, maar deze persoon ben ik een aantal maanden geleden tegengekomen, al kende ik hem al heel lang. Het is echt iemand waar je meteen van houdt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.