Eva Jinek: “Iedereen krijgt te make met tegenslag”

Foto: Linda Stulic

Eva Jinek mag dan nog zo zelfzeker overkomen op televisie, net zoals iedereen is zij ook wel eens onzeker. Zeker wanneer het tegenzit in haar leven, overvalt haar dat gevoel wel eens vaker.

“Iedereen krijgt te maken met tegenslag. Het draait erom hoe je daarmee omgaat. Ik ben nu 45 en ik zal nooit uitgeleerd zijn Heb eeuwige interesse: hoe herpakt hij of zij zich? Het is troostrijk hoe anderen, net als jijzelf, daar ook veel moeite voor moeten doen”, zegt ze in Nouveau en lezen we ook in Party.

De presentatrice heeft veel respect voor haar ouders, want zij hebben echt veel meegemaakt in hun leven. Ze moesten vluchten uit Tsjechoslowakije en hebben gevochten voor hun leven. Bovendien groeiden ze ook nog eens op in armoede.

“Ik ben nooit iets tekort gekomen. Ik heb zo’n onwijze mazzel gehad met mijn vader en moeder: zoveel liefde en zoveel aandacht. Ik ben door hen gedragen. In die zin ben ik een verwend meisje dat vergeleken met mijn ouders en de mensen in mijn boek niets heeft meegemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.