Dyantha Brooks: “Ik heb daar allemaal geen tijd voor”

Foto: William Rutten/SBS6

Het heeft Dyantha Brooks veel moeite gekost om de dertig overtollige zwangerschapskilo’s terug kwijt te spelen. Maar het is haar ondertussen wel gelukt. Ze ging opnieuw van maat 42 naar maat 36.

Lange tijd was Brooks niet tevreden met haar gewicht. Maar nu heeft ze zichzelf gelukkig weer weten te omarmen en is ze weer helemaal tevreden.

“Ik heb twee kleine kinderen, waarvan de één nog fulltime thuis, dus ik heb geen tijd voor de schoonheidsspecialiste. Ik laat wel mijn nagels en mijn haar doen, omdat het meteen zichtbaar is. Maar ik doe niet aan botox en andere behandelingen”, zegt ze in Party.

Brooks moet wel toegeven dat ze sinds ze weer is afgevallen, meer lijntjes heeft in haar gezicht. Al maakt haar dat niet per se onzeker.

“Het is wat het is. Ik streef geen perfecte na. Ik verbaas me over wat mensen tegenwoordig aan zichzelf laten sleutelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.