Tineke Schouten: “Dat zit niet in mij”

Foto: Sander Mulkens / MAX

8 maanden geleden overleed de partner van Tineke Schouten. Er is nog geen nieuwe man in haar leven, maar bang om alleen oud te worden, is Tineke niet.

“Ik kom uit een gezin dat heel zelfstandig is, we kunnen ons goed vermaken. Hans liet mij vrij, ik liet Hans vrij. Hij hield van filmpjes kijken en van koken. Hij deed zijn ding en het theater was mij ding, en dat was goed”, vertelt Tineke aan Weekend.

Schouten was tien jaar jonger dan haar man en ook na een overlijden gaat het leven gewoon door. En ze hoopt dat ze net zoals haar man ook 80 mag worden.

“Ik kan wel zeggen: ‘Wat erg en ik mis hem zo!’, maar nee, zwaarmoedigheid zit er niet in bij mij. Het leven is al zwaar genoeg. Probeer vrolijk te zijn voor je medemens, dat is beter. Ik heb prachtige herinneringen met Hans en heb ook graag mensen over de vloer om vervolgens uitgebreid over hem te praten. Zij weten soms verhalen te vertellen die ik alweer vergeten was. Dat is zo leuk! Zo hoor ik ook nog eens dingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.