Victor Abeln: “Dan loop ik met mijn hoofd naar beneden”

Foto: Wessel de Groot / SBS6

Als er iemand niet zo blij is met al die bekendheid dan is het Victor Abeln wel. De barman uit ‘First Dates’ is barman geweest voor zo’n 7 jaar, maar vond het niet altijd even plezant om elke keer door mensen aangesproken te worden.

“Het doel was nooit bekendheid, dat is de bijvangst. Vervolgens word je gevraagd voor Masterchef en De Gevaarlijkste Wegen. Super vet en hoe gaaf is dat! Dat doe ik niet omdat ik denk; dat is goed voor mijn imago. Ik zie het als cadeautjes. Maar vervolgens word je daardoor wel nog bekender”, zegt Victor in Weekend.

Gelukkig voor de barman valt het allemaal ook reuzegoed mee wanneer hij in Amsterdam rondloopt. Alleen op Koningsdag is hij toch een aantal keer herkend.

“Als ik in Zwolle ben, waar mijn vriendin vandaan komt, loop ik met mijn hoofd naar beneden in een restaurant. Maar op een gegeven moment gaat het dan toch rondzingen dat ik daar ben en dat vind ik heel ongemakkelijk. Ik ben daar met mijn schoonfamilie en heb dan geen zin om met andere mensen bezig te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.