Marlijn Weerdenburg: “Je kan als mens heel wat hebben”

Foto: Sander Mulkens en Remco Modderkolk

3 jaar geleden was het geen fijne tijd voor Marlijn Weerdenburg. Ze was hoogzwanger toen haar moeder kwam te overlijden en ze maakte een break-up mee met een goede vriendin. Daarover schreef ze een nummer: ‘Merel’.

“Het gaat over een vriendin die er niet voor me was in een tijd van verdriet, zorgen en problemen. Het verdriet dat bij rouw komt kijken voelt gerechtvaardigd, iemand is er niet meer. Als je het uitmaakt met een vriendin is er ook verdriet, maar daar kun je nog wat mee. Ik vond het nummer erg moeilijk om te schrijven. Het gaat over iemand, dus ben je benieuwd: zal diegene het horen”, klinkt het in &C Magazine.

Die gebeurtenissen zijn ondertussen allemaal 3 jaar geleden en gelukkig gaat het opnieuw heel goed met de zangeres.

“De afgelopen jaren hebben me geleerd dat je als mens heel veel kunt hebben. Bij alles wat daarna komt, denk je alleen maar: wow, tel je zegeningen. Het gaat goed met mij en mijn gezin, dus waar zou ik me dan nog druk om maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.