Kim-Lian van der Meij: “Ik vind die periode heel uitdagend”

Foto: William Rutten/SBS6

Kim-Lian van der Meij kan het bijna niet geloven dat haar oudste kind al vijftien is. De voorbije 15 jaar zijn voorbijgevlogen, maar het moederschap is de presentatrice prima bevallen.

“We zitten momenteel natuurlijk met drie tieners thuis en ik kan je zeggen dat ik de puberteit ‘uitdagend’ vindt. En dan druk ik het nog zacht uit. Ik vind deze periode ingewikkeld, omdat je kinderen willen loskomen van jou als ouder. Ze vinden dat ze het allemaal zelf wel kunnen. Ze worden brutaler en ik merk aan mezelf dat ik het lastig vind om daar controle over te houden”, klinkt het in Party.

Het is voor Kim-Lian en haar partner natuurlijk even zoeken naar hoe ze exact met die brutale mond moeten omgaan. Moeten ze hen gewoon laten doen, of moeten ze hen er toch op kunnen wijzen dat het niet altijd kan?

“Het is een natuurlijk proces en het hoort bij deze fase van hun jeugd, maar in het begin vond ik het lastig om ermee om te gaan. Ik ben daar nu een vorm voor aan het vinden en dat gaat me gelukkig steeds beter af.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.