Gerard Joling: “Ik moet het gewoon accepteren”

Foto: Showbizznieuws247

Met de Toppers heeft Gerard Joling al veel mooie momenten gekend. Sommige van de nummers die hij tijdens de concerten heeft gezongen tijdens de voorbije jaren, bereikten zelfs het buitenland.

“Toen ik ‘One Moment In Time’ zong, kreeg ik berichten uit Amerika en Canada. Soms hoor je nog meer uit het buitenland van mensen die zeggen dat je een fantastische stem hebt en mooi zingt, dan uit Nederland waar iedereen je kent en weet wie je bent. Dat sommige mensen die mij helemaal niet kennen ineens geconfronteerd worden met een bepaald nummer en daar echt van genieten, is supergaaf”, zegt Joling in Party.

Eind mei geven de Toppers weer 3 dagen lang 3 grote concerten voor de fans. Wie daar niet bij zal zijn is Gerards moeder Janny. Maar een symbolische lege stoel, zal je niet vinden in de concertzaal.

“Ik heb dat vorig jaar al gedaan. De laatste keer was mijn zus er en mijn broer en schoonzus. Ik moet accepteren dat mijn moeder er niet meer is en er zijn genoeg mensen waar je tijdens Toppers in Concert even leuk gedag tegen kan zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.