Victor Mids: “Mensen zijn bang van mij”

Foto: AVROTROS / Oscar Verpoort

Wie Victor Mids tegen het lijf loopt, hoeft geen schrik te hebben van de man. Je kan gerust een praatje maken met de illusionist, zonder dat je iets zal overkomen.

“Ik hoor vaak dat mensen het eng vinden om met mij te praten. Bang dat ik ze doorzie of een truc met hen uithaal. Die angst is ongegrond. Ik ben daar heus niet altijd mee bezig, al heb ik wel de ‘gereedschapskist’ om iemand te kunnen lezen”, zegt Victor in Libelle.

Victor kan iemand hypnotiseren, iemands gedachten sturen, maar ook beïnvloeden. Maar hij zet ook heel vaak zijn illusionistenknop uit.

“Als jongetje van vier kreeg ik een goocheldoos en raakte door de trucs gefascineerd. Ik keek naar Hans Kazan en probeerde de hele dag trucjes uit op mijn twee zussen. Dat ik daar professioneel later echt wat mee zou gaan doen, heb ik toen nooit bedacht.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.