Danny de Munk: “Dan ga je dingen doen die een ander wil”

Foto: SBS6

Het is lang geleden dat Danny de Munk nog eens een echte grote hit heeft gescoord. Vorig jaar lanceerde hij wel het nummer ‘Zo Is Het Leven’, maar daar heeft hij weinig promotie rond gemaakt.

“Voor mij ging het om legacy maken. Ik probeer altijd nieuwe dingen uit te brengen. Ik doe dat al veertig jaar, met pieken en dalen. Dat ik er als artiest nog steeds ben, is iets waar ik dankbaar voor ben. Het nummer heeft het wel goed gedaan”, zegt Danny in Party.

Natuurlijk moet Danny toegeven dat het geen groot succes was. Maar dat vindt hij niet erg. Je kan als zanger tenslotte niet alleen maar hits hebben.

“De liedjes die ik maak, maak ik vanuit mezelf, vanuit mijn hart, want anders ga je dingen doen die een ander wil en dat moet je niet doen. Dat geldt voor iedereen. Binnen nu en een paar weken komt er een single van mij uit met John West.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.