Begint John de Mol te twijfelen aan Peter Gillis?

Foto: Wessel de Groot - SBS6

Peter Gillis moet regelmatig naar de rechtbank voor allerlei zaken. Zo moest hij er een tijdje geleden naar toe voor de vermeende belastingsfraude waarvan hij werd beschuldigd. Hij zou wel eens veroordeeld kunnen worden en een strafblad krijgen.

En dat strafblad zou voor John de Mol, baas van SBS6, een goeie reden kunnen zijn om de stekker uit Peters programma ‘Massa Is Kassa’ te trekken.

Het lijkt ook alsof iedereen er op zit te wachten tot het moment waarop John er eindelijk de stekker uit trekt. Want niet per se de belastingsfraude had die doorslag moeten geven, wel de mishandeling van Nicol Kremers had al een goede reden moeten zijn, schrijft Party.

Peter heeft ondertussen al wel het een en ander op zijn kerfstok staan, maar lijkt er ook elke keer weer mee weg te komen. De vraag is alleen hoeveel geluk hij zal blijven hebben.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.