Danny de Munk: “Je wordt tegenwoordig voor een tribunaal gegooid”

Foto: SBS6

Toen Danny de Munk werd beschuldigd van verkrachting van een vrouw werd even gevreesd dat het voorbij was voor de carrière van Danny. Gelukkig kwam het nooit zo ver. In die periode is de zanger ook geen vrienden verloren. Zij bleven hem te allen tijde steunen.

“Vrienden komen en vrienden gaan. Dat heeft iedereen. Dat is het leven. Mijn echte vrienden zijn mijn vrouw, dochter en zoon. Dat is het allerbelangrijkst. Ik heb thuis verantwoording afgelegd. Maar in Nederland word je tegenwoordig voor een tribunaal gegooid”, klinkt het in Story.

Toch is elke zaak anders volgens Danny en zijn sommige dingen helaas waar, anderen dan weer niet. Maar het is wat het is.

“Ik heb niets te verbergen. Daarom ging ik ook vrij snel weer aan het werk. Iedereen leeft vandaag de dag wat meer voor zichzelf. Dat past niet bij mij. De tijden zijn veranderd. Berichtgeving is vaak een klusterbom. Als ik een scheet laat, eindigt dat in een rioolput. En dan is het aan mij om te bewijzen dat het een scheet was. Internet is een gevaarlijk medium.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.