Marieke Elsinga: “Het was grauw en grijs in mijn koppie”

Foto: Qmusic

Marieke Elsinga straalt nu ze zwanger is van haar tweede kindje. De geboorte is voorzien voor augustus en dus moet Marieke eerst nog even de zomer door.

“Deze zwangerschap ervaar ik anders dan de eerste. Omdat er al een kleine is nu, zit ik er anders in qua energie. Toen ik zwanger was van Jip, kon ik veel makkelijker even gaan liggen als ik moe was; Dat is nu anders, ondanks de geweldige hulp van mijn vriend Sander”, zegt Marieke in Story.

De radiopresentatrice is erg blij met haar tweede zwangerschap, maar het zwanger zijn valt haar ook heel erg zwaar. Ze heeft enkele pittige weken achter de rug.

“Ik ben heel moe geweest. En heel misselijk. En ik moet je zeggen: zoals het weer de afgelopen tijd was, zo was het eigenlijk ook in mijn koppie: grauw en grijs. Nergens zin in, een vlak gemoed… het hoort erbij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.