Is Linda de Mol haar geloofwaardigheid definitief kwijt?

"Gooische Vrouwen" nieuwe afleveringen vanaf 8 september bij vtm op de foto: van links naar rechts : Susan Visser (Anouk Verschuur), Lies Vissedijk (Roelien), Linda De Mol (Cheryl Morero), Tjitske Reindinga (Claire van Kampen) Deze foto is vrij van rechten voor publicatie vij redactionele artikelen. Naamsvermelding fotograaf verplicht: Roy Beusker

Dat Linda de Mol terug contact heeft met Jeroen Rietbergen doet veel afbreuk aan haar geloofwaardigheid en populariteit. Vele Nederlandse tv-kijkers lijken te twijfelen of ze haar nog willen steunen in haar keuze of haar toch maar de rug toe keren.

Er zijn weinig mensen die kunnen begrijpen waarom Linda opnieuw voor Jeroen heeft gekozen. De feiten die Jeroen gepleegd heeft zijn tenslotte niet min en sommige snappen niet dat Linda nog iets van verliefdheid kan voelen voor iemand die zoiets heeft gedaan.

Iets waar ook Erica Meiland het mee eens is. “Ze zijn vijftien jaar samen geweest, hij zal ook goeie dingen gedaan hebben. Maar bij mij zou mijn beeld van zo iemand veranderen en dan zou de liefde verdwijnen. Ik zou daar heel anders naar kijken. Je kunt er toch niet op vallen, op een man die zo doet”, zegt Erica in Weekend.

Linda heeft zowat alles om gelukkig te zijn en een goed leven te hebben. Ze heeft een mooi huis, geld genoeg, een eigen blad, maar natuurlijk geen man in haar leven. Maar wil ze echt iemand als Jeroen?

“Haar dochter was ook over hem te spreken, misschien is het toch ook een leuke vader geweest. Daarom is het ook moeilijk. Het is nooit zwart-wit. Dat zal best lastig zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.