René Karst: “Ik trek me ook graag even terug”

Foto: Showbizznieuws247.nl

Terwijl iedereen bij EHBO denkt aan ‘Eerste hulp bij ongelukken’, denkt René Karst iets helemaal anders. Bij hem betekent het ‘Een heleboel bier op’ .

Met de titel van zijn nummer zet René zijn publiek op het verkeerde been, maar lost het ook meteen op met een lach. “Dit soort feestliedjes is waar ik natuurlijk een beetje bekend door ben. Ik ben van de feestpop, zo moet je het zien”, lacht René in Party.

Een tijdje geleden wilden René en zijn vrouw hun huis nog heel graag verkopen. Maar ondertussen hebben ze het huis toch maar weer uit verkoop gehaald.

“We hebben besloten om er toch gewoon lekker te blijven wonen. Ik ben het huis aan het verbouwen nu. Ik heb er net een nieuw dak op laten zetten en in de achtertuin is een nieuw terras aangelegd. We gaan ook een mooie serre achter het huis bouwen. De plek waar wij wonen is fantastisch. Alleen, je woont gewoon wel in het centrum van Hoogeveen, een plaats met vijftig-, zestigduizend inwoners, en velen daarvan weten je allemaal wonen. Het is daardoor ook weleens leuk dat je denkt: ik trek me even terug.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.