Gemengde reacties op comeback van Glennis Grace

Foto: VTM

Glennis Grace is terug en hoe! Ze heeft een prachtige nieuwe single klaar en is klaar om Nederland weer helemaal te veroveren. Maar nog niet iedereen loopt warm voor haar comeback. De een is al iets enthousiaster dan de ander.

“Of haar comeback een succes wordt? Ik weet het niet, misschien op den duur, misschien is het nog te vers. Maar waarom ook niet? Er is zoveel van doen geweest, maar over het algemeen verdienen mensen een tweede kans”, zegt Ferri Somogyi in Weekend.

Het is niet meteen het genre waar Ferri naar luistert en dat zal hij nu ook niet beginnen doen. Maar hij is wel benieuwd naar hoe de comeback zal verlopen.

“Het hangt ook af van het type fans, of zij vergevingsgezind zijn. Er is natuurlijk wel wat gebeurd rondom Glennis, maar ze heeft een taakstraf gehad. Ik denk dat ze behoorlijk is aangepakt door het volk. Er is volgens mij niks ergers voor een artiest.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.