Dit wordt weleens vergeten over Matthijs van Nieuwkerk

Foto: VTM

Matthijs van Nieuwkerk lijkt wel een comeback te willen maken naar de Nederlandse televisie, maar het lijkt hem maar niet te lukken. Hij had een samenwerking met RTL, maar die is jammer genoeg afgesprongen.

Tina Nijkamp zou Matthijs eerder een samenwerking met Omroep MAX aanraden. Verder ziet ze hem ook niet meteen nog een vrolijke show te doen met gasten.

“Daarvoor is te veel gebeurd. De Matthijsmagie is ook wel weg denk ik, die echte sprankeling en bewondering voor mensen. Als de suggestie blijft bestaan dat het eventueel mogelijk zou zijn waar Matthijs nu van wordt beschuldigd, wordt het gewoon heel moeilijk voor hem”, zegt ze in Weekend.

Wat van Nieuwkerk ook zou proberen, mensen gaan steeds blijven herinnerd worden aan wat hij gedaan heeft.

“En hij is ook al oud hè. Vergis je niet. Matthijs is bijna pensioengerechtigd, dat wordt weleens vergeten. Op een gegeven moment moet erbij een omroep plaatsgemaakt worden voor nieuw talent, toch? Dat zou ik in Hilversum sowieso aanraden, want er zijn veel oude presentatoren daar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.