Gordon maakt comeback op sociale media

Foto: VTM

Het zijn woelige tijden geweest voor Gordon en daarom besloot hij een jaar geleden om eventjes van sociale media te verdwijnen. Het sloot zijn Instagramaccount en liet een tijdje niks van zich horen.

Maar nu, een jaar later, is Gordon helemaal terug op Instagram en dat laat hij zijn volgers dan ook graag weten.

“Na een afwezigheid van bijna een jaar open ik mijn instagram account weer. Of ik het gemist heb? Jazeker….of het mij rust heeft gebracht? Nog veel meer ja! Jammer dat ik mijn prive leven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme niet meer kan delen zoals iedereen dat doet. Maar ik heb ook een carrière die ik graag wil onderhouden dus kom ik vanaf vandaag weer online maar puur om mijn fans op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van misschien wel het spannendste wat ik ooit deed”, schrijft hij bij een foto van zichzelf waarop ook zijn nieuwe look te zien is.

Gordon zal geen privézaken meer posten en houdt Instagram puur om zijn fans op de hoogte te houden van zijn professionele bezigheden.

Het is niet de eerste keer dat Gordon van sociale media verdween om daarna weer terug te komen. We zijn benieuwd hoe lang hij het dit keer zal volhouden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByShowbizznieuws247

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.