Humberto Tan: “Dat zal niet meer veranderen”

Foto: Nathan Reinds

Na dertig jaar plots single zijn, het moet serieus wennen zijn. Het overkwam Humberto Tan. Hij zag zijn relatie met Ineke Geenen stranden na bijna dertig jaar.

We zijn ondertussen een jaar verder en Humberto is al gewend aan zijn leven als single. Hij woont nu in Amsterdam en het lijkt hem allemaal goed af te gaan.

Hij verscheen recent ook op de singlevoorstelling van zijn zingende dochter Julia. Daar waren 50 mensen aanwezig en Humberto mocht de foto’s maken. En ook zijn ex-vrouw, de moeder van Julia, Ineke was aanwezig.

“Het is heel mooi dat we dat allemaal samen kunnen doen. Dat zal niet veranderen, onze band is heel goed”, citeert Story.

Nu hij terug single is, kan Humberto volop gaan daten. Maar dat ziet hij niet zitten. “Het is al stormachtig genoeg zonder dat soort dingen. Het is goed zo.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.