Jada Borsato geeft duidelijkheid over relatie

Foto: Peter De Smedt

Er is lang twijfel geweest over de relatie van Jada Borsato en haar jeugdvriend Roeland. Maar het is nu definitief, Jada en Roeland zijn niet langer meer samen. Ze is nu samen met Rob.

“Nu ik een nieuwe relatie heb, is het wel duidelijk dat het over is met Roeland. Vorig jaar augustus zijn we uit elkaar gegaan. We zijn heel lang samen geweest, en de koek was op. We merkten allebei dat het goed was zo. We hebben de relatie dan ook als vrienden beëindigd, al is er geen contact meer tussen ons”, zegt Jada in Story.

Dat ze geen contact meer zouden hebben met elkaar was een afspraak die ze samen hebben gemaakt. Het was voor hen serieus wennen om terug vrijgezel te zijn na al die jaren samen.

Maar lang is Jada geen vrijgezel geweest, want ze viel al snel voor de charmes van Rob van den Deijsel. Ze kent hem al een tijdje, maar nu pas sloeg de vonk over.

“Ik kende hem al een jaar of twee, maar omdat ik in een relatie zat, was hij altijd gewoon een vriend. Pas een paar maanden geleden ging ik hem met andere ogen bekijken. We gaan daten en ik vond hem steeds leuker. Sinds kort hebben we officieel verkering.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.