Ziggy Krassenberg: “Een stemmetje zei dat ik het toch gewoon moest doen”

Foto: VTM

Het afgelopen jaar was een heel succesvol jaar voor zanger Ziggy Krassenberg. Dat vertelt de jonge zanger, die na zijn deelname aan de meest recente editie van ‘K2 zoekt K3’ en het uitbrengen van zijn hit ‘Suikerspin’ definitief voet aan de grond kreeg in de Nederlandse showbizz, zelf in Party.

Het afgelopen jaar heeft hij zich dan ook vooral gefocust op televisie en aan meerdere programma’s deelgenomen. En dat mét resultaat. “Aan het einde van het jaar kreeg ik het beste nieuws”, vertelt Ziggy: “De megagrote kans die ik kreeg om aan ‘American Idol’ mee te doen”, zegt hij. Nochtans had hij bijna verstek laten gaan voor de eerste virtual audities, bekent Ziggy.

“Ik had eigenlijk hartstikke keelontsteking en wilde het eigenlijk afzeggen”, herinnert de jonge zanger zich. “Maar vijf minuten van tevoren zei een stemmetje in mijn hoofd dat ik het toch gewoon moest doen. Ik heb dus auditie gedaan en ik was eigenlijk direct door”, zegt Ziggy. Daarna was het vervolg in de USA, maar daar mag ik natuurlijk nog niets over zeggen”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.