Dit was hét gelukje voor zangeres Sita

Foto: Showbizznieuws247.nl

In september 2020 beviel zangeres Sitva Vermeulen van haar eerste en enige kindje én dochtertje Bobbie. Maar zo fijn als haar zwangerschap verlopen was, zo heftig verliep de bevalling. Iets wat mede het gevolg was van het feit dat Sita te maken kreeg met zwangerschapsvergiftiging.

Daarnaast was het ook een emotioneel moeilijke periode, want drie weken voor haar bevalling verloor de zangeres haar moeder aan de gevolgen van de ziekte van Alzheimer. Toch hadden zij en haar gezin één opvallend gelukje in die zware periode, zo vertelt ze aan Party.

“Namelijk dat het precies in coronatijd was”, zegt ze. “Ik hoefde dus niet te werken, want de theaters waren dicht. Ik had de tijd en de rust om alles op m’n gemak uit te vinden en uit te proberen”, aldus Sita. “Ik was lekker veel thuis en we hebben veel tijd met elkaar doorgebracht als kersvers gezinnetje.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizznieuws247.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.